I juli måned 2003 bookede jeg ind på et web-hotel (B-One.nu) for at oprette en hjemmeside, hvis primære indhold skulle være mit møde med dét, som jeg tredive år forinden havde fået påvist realiteten af. (?)

Mine første forsøg på en præsentation var, indrømmet, meget hjælpeløst klodsede; jeg brugte f.eks. Microsoft Word 2000's teksteditor som html-generator, hvilket fungerede fint med Windows-platforme, men viste mærkelige ting og sager på f.eks. Netscape-platformen etc.

Før jeg begyndte at bruge B-ones hjemmesideserver havde jeg brugt diverse reklamefinansierede, udenlandske hjemmesidetilbud. Det var dejligt nemt. Og havde det ikke været fordi hele opbygningen med jævne mellemrum forsvandt pga. opdateringer - så jeg skulle starte helt forfra igen - havde jeg nok stadig benyttet sådanne medier til Prem Rawats enkle budskab. Reklamerne pyntede godt nok ikke, men de var ordentlige.

Med Stones Webwriter ændrede billedet sig helt. Denne free-ware teksteditor kunne tilpasses forskellige platforme; dvs. jeg havde en chance for at se, om hjemmesiden tog sig helt mystisk ud på Netscape f.eks. Og da min hjemmeside er ment 100 % nonprofit og ikke-kommerciel, var vejen banet med Stoneware.dk

Jeg havde således fundet to værktøjer som ikke alene fungerer upåklageligt men som også er så godt som gratis at benytte. "Totalcommander" ( - værktøj til at overføre hjemmesiden til internettet) måtte jeg slippe et engangsbeløb på 250 kroner for (shareware) men i forhold til dets universelle anvendelsesmuligheder vil jeg også kalde dét for næsten gratis.

Sven Christensen
Juli 2006
Opdateret d. 2.5.2022