Installer først " webwri4.exe" (Venstre-click og følg anvisningerne)

Lige efter denne installation installer da " DhtmIEd.msi" (Som ovenstående)

Programmet åbner ikke automatisk en genvej til Skrivebord, så gå ind i C:\Programfiles\webwriter4 og find WebWrite.exe og opret genvej fra den (Se ikonet på ovenstående illustration nederst til venstre.)

 

  Pr. januar 2019 findes på internettet ikke meget hjælp til selve programmet; forlaget Libris.dk udgav i 2004 et hæfte "Hjemmeside på en weekend - med Stone's Webwriter 4.0" af Palle Bruselius og han har på sin hjemmeside nogle bemærkninger omkring situationen: se HER. (Link per 2018)

Dette hæfte har følgende data (til evt. at kunne opspores på biblioteket eller iøvrigt på internettet) :Hæftet skulle kunne hentes, forudsat medlemskab, her:
https://nota.dk/bibliotek/bog/hjemmeside-p%C3%A5-en-weekend#ebook [Link til specialundervisning per efteråret 2019]
Og endelig kan man på det såkaldte "Waybackmachine" websted: https://web.archive.org/web/20060615041433/http://www.webwriter.dk/ [Download & 'Hjælpe-filen i PDF format'] - hente en PDF manual. [NB: Links i pdf manualen er for det meste outdatede]


Når programmet er installeret og WebWrite.exe-ikonet ført til Skrivebord samt evt. til Startmenuen åbnes det. Her vil en boks poppe op med anmodning om registrering som blot lukkes igen da Stoneware.dk, producenten af programmet, lukkede ned før april 2014. Hvis denne registreringsanmodning bliver ved med at poppe op til irritation send mig da en email under emnet "Stones Webwriter" (Vigtigt, da jeg ellers vil kunne komme til at regne emailen for spam ved en fejltagelse.)