Har vi ikke fred med os selv vil vi være sårbare for omverdenen. At få kontakt med den fred som er i os er en helt praktisk sag. Det er fire såkaldte meditations-teknikker.

Der er mange veje til meditation, men en vej dertil, som er helt fri af teori, udenadslære etc. er den teknik som Prem Rawat rejser rundt i verden og taler om, samt sørger for er tilgængelig i praksis.

Engang sagde han at fordi vi lever i en mørk tid er denne meditations-teknik gratis. Jeg forstod det derhen at det var et spørgsmål om vores alles pligt ( ? ) at være i samt handle ud fra fred, den fred som vi har i os.

Da jeg fik den vist erindrede jeg at have oplevet den før, nemlig da jeg var helt lille. At den stadig var i mig kom som en meget glædelig overraskelse...

Jeg begyndte at fortælle om det til min familie og venner rundt omkring; de syntes slet ikke at kunne se hvad det var jeg havde fået vist og min fortællefacon har uden tvivl været utroligt naiv. Det er klart at man selv skal opleve det, for at vide hvor æventyrligt det er, ligesom vi jo først ved hvordan et æble smager når vi rent faktisk smager det.af Sven Christensen